Social

Carambol în Lancrăm cu trei mașini implicate. Șoferul care a produs accidentul, transportat la spital

Control tehnic al masinilor aflate in trafic efectuat de Politia Rutiera alaturi de Registrul Auto Roman (RAR), in BucurestiJoi, în jurul orelor 13.10, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Cîmpeni, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Principală din Lancrăm, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, întrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul care circula, în aceeași direcţie de mers şi era condus de un bărbat din judeţul Prahova.

În urma accidentului, D.V., şoferul ce a provocat accidentul, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Sebeş, fără a rămâne internat.

Toţi conducătorii auto, implicați în accident, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Pentru a nu fi implicaţi în astfel de evenimente rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când sunt în coloană, iar pentru un plus de siguranţă să mărească distanţa între vehicule.

NEETs pentru viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button