Lifestyle & Fashion

Care sunt articolele vestimentare de nelipsit din garderoba ta în sezonul rece

Cu scăderea temperaturilor, hainele de iarnă încep să le ia locul celor de toamnă din garderobe, dar acest proces implică puțină strategie, întrucât trebuie să te asiguri că ai acele articole vestimentare de bază care te vor ajuta să creezi ținute comode, călduroase, dar și elegante. În acest fel poți obține o multitudine de ținute chic pornind doar de la câteva piese esențiale și în același timp te vei proteja de temperaturile scăzute. 

Iată câteva piese care te vor salva iarna aceasta indiferent de ținuta pe care o adopți: 

Rochii tricotate

De nelipsit din garderoba ta, rochiile tricotate sunt în același timp foarte călduroase și întotdeauna elegante. Indiferent de culoarea și lungimea în care vin, ele pot fi foarte ușor de asortat cu o curea și o pereche de cizme cu toc, care te vor ajuta să scoți în evidență lungimea rochiei și înălțimea ta. În final, cu încă un palton și un fular ți-ai creat în cel mai scurt timp o vestimentație care îi va impresiona întotdeauna pe cei din jur și în care te vei simți în largul tău.

Cizme

Este recomandat să ai mai multe perechi și modele diferite astfel încât să alternezi piesele de încălțăminte pentru comoditatea picioarelor tale și să fii pregătită și pentru zăpadă, polei sau gheață. Indiferent de modelul ales, cizme simple sau cu toc, scurte sau pe picior sau antiaderente, îți poți crea diverse ținute chic pornind de la ele. 

Colanți termici

Aceștia sunt foarte utili pe timp de iarnă deoarece îi poți purta cu fuste fără grija temperaturilor scăzute, dar de asemenea îi poți folosi și ca un strat de purtat sub pantaloni pentru o ținută mai călduroasă. Pot fi purtați și în casă pentru comoditatea ta. În orice modalitate îi folosești, vor fi întotdeauna cea mai bună achiziție în sezonul rece. 

Puloverele

Preferabile sunt cele în culori neutre deoarece sunt cele mai ușor de asortat cu majoritatea culorilor. Puloverele îți permit permit purtarea unui strat adițional de haine sub acestea, indiferent că vorbim de o maletă, o cămașă sau un body, fără să ia din eleganța ținutei. 

Un palton

Dacă are culoarea potrivită, un palton poate fi ușor inclus atât într-o vestimentație elegantă cât și în una sport sau mai comodă. Astfel, ar fi ideal să existe unul și în garderoba ta deoarece poate fi la rândul său o piesă vestimentară versatilă prin care îți poți particulariza ținutele fără să te îngrijoreze temperaturile scăzute. 

Berete

Deoarece este nevoie ca tot corpul să fie protejat iarna, o beretă te poate salva dacă vrei să fii protejată de frig, dar să și arăți elegant și sunt foarte ușor de asortat cu orice ținută ai adopta.

Cu aceste piese prezente în garderoba ta, te poți bucura liniștită de iarnă fiind în același timp protejată de răceli și gripe și foarte elegantă. 

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button