Lifestyle & Fashion

Cele mai populare pariuri din baschet

Baschetul este un sport care beneficiaza de tot mai multa atentie in Romania, ceea ce reprezinta o veste care ar trebui sa ne bucure. Orice sport merita promovat, iar odata ce va fi promovat mai mult, va atrage mai multa atentie.

Popularitatea baschetului poate fi usor observata si la pariuri sportive. Iar asta deoarece tot mai multe persoane discuta ponturi de pariuri la baschet dar chiar si despre meciurile in sine.

Mai mult decat atat, apar tot mai multe persoane care isi doresc sa parieze pe meciuri de baschet, insa nu cunosc care sunt pariurile populare in acest sport.

Pentru persoanele care vor sa afle care sunt cele mai populare pariuri din baschet am decis scrierea acestui articol, in care le vom prezenta pariurile pe care ar trebui sa le aiba in vedere.

Pariuri populare din baschet

Inainte de toate, nu poti paria pe un sport fara a te documenta cat mai atent in prealabil. Prin urmare, este important sa stii care sunt pariurile populare din acest sport.

Ti le vom prezenta noi in randurile urmatoare, pentru a face ca experienta de pariere sa fie cat mai placuta.

Iata care sunt pariurile populare pe care le poti juca la baschet.

Pariul tip solist

Inainte de toate, trebuie sa incepem cu cel mai clasic dintre pariurile din baschet: pariul solist. La fel precum in majoritatea sporturilor, la baschet exista posibilitatea de a paria pe echipa invingatoare.

Prin urmare, fiind un pariu clasic si usor de inteles, nu ar trebui sa ne mire faptul ca pariurile solist sunt in topul popularitatii.

Mai mult decat atat, un avantaj major al acestui pariu in lumea baschetului este faptul ca nu exista varianta egalului, iar astfel sansele de a obtine un pariu solist castigator sunt mult mai mari.

Total puncte

Asa cum in meciurile de fotbal mizezi pe numarul total de goluri, in baschet exista optiunea de a paria pe numarul total de puncte.

Mai precis, casele de pariuri ofera mai multe optiuni de puncte, optiuni care difera de la un meci la altul, iar tu poti miza daca vor fi sub/peste acel numar de puncte.

Este usor de folosit acest pariu, iar de aceea este si popular. De asemenea, daca vei folosi statisticile, iti va fi usor sa gasesti optiuni si pariuri castigatoare.

In ceea ce priveste numarul de puncte, exista diferite optiuni de pariere, asa ca nu ramane decat sa alegi pariul pe care il consideri cel mai probabil si mai avantajos.

Pauza/Final

Iti doresti o cota cat mai avantajoasa atunci cand pariezi pe baschet? Pariul tip pauza/final reprezinta o optiune foarte avantajoasa, pe care merita sa o ai in vedere.

De altfel, acest pariu este popular mai ales datorita pariorilor care obisnuiesc sa incerce cote care mai de care mai indraznete.

Cu toate acestea, pentru ca un pariu pauza/final sa fie castigator ai nevoie de un meci de baschet spectaculos, in care exista o intoarcere de scor.

Total puncte impar/par

Mai exista un pariu foarte interesant, care ofera cote avantajoase, credem noi. Practic, tot ce trebuie sa faci este sa mizezi ca numarul total de puncte va fi par sau impar.

Acest pariu din baschet este atat de usor de inteles, incat popularitatea de care beneficiaza este bine justificata.

Totul tine de noroc, cotele sunt bune, asa ca de ce sa nu incerci? Merita ca macar ocazional sa incluzi acest pariu pe biletul tau.

Pase decisive

Si pariul care este legat de numarul de pase decisive beneficiaza de multa popularitate.

Totusi, pentru a folosi acest pariu trebuie sa te documentezi foarte atent si chiar sa descoperi baschetul, urmarind cat mai multe meciuri din acest sport.

Interceptii

In final, nu trebuie sa uitam de pariul care vizeaza numarul de interceptii dintr-un meci de baschet. Cu toate acestea, este un pariu de avut in vedere doar de catre cunoscatori. Asta deoarece este un pariu pe care trebuie ca mai intai sa il intelegi.

Mai apoi, trebuie sa vizionezi multe meciuri de baschet si totodata sa consulti statisticile, astfel incat sa gasesti variantele castigatoare, care sa iti aduca profit.

Acestea sunt cateva dintre cele mai populare pariuri din baschet. Le poti incerca si tu atunci cand pariezi pe acest sport si este foarte probabil sa obtii pariuri castigatoare.

In cazul in care vrei sa pariezi pe baschet, citeste aici pareri despre SlotV si vei descoperi ca acest sport este disponibil in oferta lor.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button