Lifestyle & Fashion

Cum să nu dai greș cu livrarea mâncării? Iată 5 soluții pentru o afacere eficientă și eficace!

Fie că ai un restaurant cu posibilitatea de a livra la domiciliu, fie că ai o firmă de catering este necesar să incluzi în Planul de obiective atât utilizarea materiilor prime de calitate, cât și achiziționarea ambalajelor corespunzătoare, în condițiile în care dorești să previi epuizarea resurselor și să fii prietenos cu mediul în care trăiești.

Deoarece unul dintre obiectivele importante dintr-un business este satisfacția clienților se va avea în vedere alegerea variantelor optime pentru a face ce trebuie și când trebuie. În continuare vei afla cum poți să-ți menții afacerea în mod eficient și eficace.

Livrează mâncarea cu maximă responsabilitate!

De la achiziționarea materiilor prime și materialelor pentru obținerea preparatelor culinare din meniul zilnic până la livrarea acestora este un proces complex care necesită maximă responsabilitate, mai ales că poți fi responsabil și de sănătatea clienților, și de calitatea mediului înconjurător. 

Având în vedere că există o gamă variată de produse nu poți spune că îți lipsesc cele de calitate. Dacă îți alegi o echipă care rezonează la ideile tale și respectă standardele de calitate este ideal. Întrebarea este: vrei să ai cât mai mulți clienți sau dorești să ți-i menții? Răspunsul ar fi: „Lasă faptele să vorbească pentru tine!” și succesul este garantat.

Cum să-ți menții afacerea în mod eficient și eficace?

Deși sunt numeroase firme asemănătoare pe piață este important să găsești permanent soluții pentru a-ți îmbunătăți Planul de business și pentru a obține un profit cât mai crescut. Altfel spus concurența te poate motiva să lupți în vederea menținerii în top și să adopți ideile necesare. Iată cele 5 soluții pentru o afacere eficientă și eficace:

  1. Studiază piața și adoptă prețuri rezonabile!

Din perspectiva studiului pieței este bine să te analizezi cel puțin 5 competitori din zona în care activezi și observi care sunt plusurile și minusurile fiecăruia dintre ei. Dacă reușești să aduci ceva nou pe piață, precum accesarea unei aplicații în sistem online, este ideal.

  1. Alege ambalajele biodegradabile pentru produsele livrate!

Având în vedere că sunt și practice, și prietenoase cu mediul ambalajele biodegradabile obținute din materii prime atent selecționate (trestie de zahăr) , cu designul inovator (albe sau colorate, cu desene atractive) de la neopack.ro. Astfel, dacă alegi produsele de la acest importator direct, printre care se află și boluri biodegradabile pentru salată poți să fii sigur că deții o soluție optimă pentru promovare și reclamă, deoarece ți le poți personaliza cu ușurință.

  1. Verifică necesarul zilnic de calorii când întocmești meniul zilnic!

Deoarece sănătatea clienților este importantă în vederea menținerii pe piață și a evitării reclamațiilor cauzate de calitatea produselor finite ține cont de necesarul zilnic de calorii și întocmește un meniu bazat și pe diversificare, și pe echilibrul nutrienților.

  1. Adoptă o igienă impecabilă în unitate sau în punctul de lucru!

Conform unei analize Pareto: „10 % dintre cauze generează 90 % dintre efecte”, ceea ce poate fi concretizat și prin menținerea igienei de la recepția produselor până la livrarea mâncării. În caz contrar, dacă se neglijează igiena pot apărea numeroase riscuri precum: alterarea alimentelor, scăderea calității produselor, probleme digestive, îmbolnăviri, reclamații, amenzi, suspendarea activității. de aceea este bine să previi astfel de probleme.

  1. Folosește autovehicule și cutii corespunzătoare pentru transport!

Pentru a respecta timpul de livrare și pentru a se menține temperatura pentru servirea mâncării în condiții optime se utilizează mașini dotate corespunzător și cutii speciale (termoboxuri) pentru transport. 

Acum există numeroase proiecte cu accesare de fonduri nerambursabile, printre care se află cele care susțin ecologizarea prin utilizarea ambalajelor biodegradabile, la care poți aplica în mod facil și rapid.

Așadar, dacă te implici cât mai activ, ești bine intenționat și adopți aceste soluții poți să crești atât  profitabilitatea, cât și volumul afacerii tale.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button