Publicitate Festival de România 2023
Evenimente

În perioada 4-6 august puterea a zeci de mii de cai putere adunați în Cetatea Alba Carolina pentru T.T.A. 2023 va fi resimțită chiar și în rețeaua satelit.

Camioanele și echipajele înscrise la evenimentul cu acces gratuit publicului își vor măsura forța și dexteritatea cu ajutorul aparatului profesional „Dragy” pus la dispoziția organizatorului Asociația „Truck Tuning Art” de societatea locală „Debox Performance”.

Proba „Best Power” va consta în tractarea unei remorci încarcată cu o masă de 25 de tone pe o distanță de 200 de metri liniari și reprezintă un element de noutate în programul festivalul devenit emblematic și de referință între evenimentele de profil.

În acest an festivalul T.T.A. își propune consolidarea statului de eveniment de brand al municipiului Alba Iulia și lider de profil în România și Europa, cu sprijinul Primăriei, sponsorilor și voluntarilor.

„Tineți aproape și nu vă faceți alte planuri pentru 4-6 august, Truck Tuning Art 2023 va scrie istorie în Cetatea Alba Carolina!”, transmite Florin Tomuța, Președintele organizatorului Asociația „Truck Tuning Art”.

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button