Administrație

Anunț privind înscrierea persoanelor fizice din municipiul Sebeș în Programul Rabla local

Începând de luni, 31 iulie 2023, de la ora 10:00, persoanele fizice interesate din municipiul Sebeș se pot înscrie în Programul Rabla local privind casarea autovehiculelor uzate, conform anunțului dat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), accesând link-ul https://afm.ro/casare auto uzate.php.

Înscrierea în cadrul programului se realizează prin intermediul aplicației informatice puse la dispoziție de către AFM, până pe 31 august 2023, ora 16:30 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei localități validate în program.

Conturile de utilizator ale persoanelor fizice trebuie create anterior înscrierii în aplicația AFM. Dacă există un cont deja creat, acesta este valabil doar dacă a fost utilizat în cadrul unui program destinat persoanelor fizice (de ex. Programul „Casa Verde Fotovoltaice 2023”). Dacă adresa de e-mail utilizată pentru crearea contului a fost folosită pentru depunerea unui dosar în calitate de persoană juridică, aceasta nu poate fi folosită. În cadrul unui cont pot fi făcute înscrieri pentru un singur CNP, iar o persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație.

Stimulentul acordat pentru casarea și radierea unui autovehicul uzat este de 3000 de lei, din care 600 de lei sunt din fonduri proprii ale Primăriei și 2400 de lei din finanțarea alocată din Fondul pentru mediu.

Mai multe informații regăsiți pe site-ul Primăriei Municipiului Sebeș https://www.primariasebes.ro/fara-categorie/rabla-2023/

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button