Evenimente

Joi și Vineri: Festivalul Național Concurs de Muzică Pop pentru Tineri și Studenți „VOICES” 2021

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia alături de Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, cu sprijinul Ministerului și Sportului și al Consiliului Județean Alba, organizează FESTIVALUL NAŢIONAL CONCURS DE MUZICĂ POP PENTRU TINERI ȘI STUDENȚI „VOICES”, ediția 2021.

Iubitorii de muzică sunt invitați la FESTIVALUL NAŢIONAL CONCURS DE MUZICĂ POP PENTRU TINERI ȘI STUDENȚI „VOICES”, ediția a IX-a, în cadrul căruia vor participa tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 30 ani, dornici de afirmare, care activează în casele de cultură studențești din țară. Aceștia vor prezenta două piese, una dintre ele obligatorie în limba română, live, pe scena amplasată în Piața Cetății.

Juriul concursului îl are ca preşedinte pe Viorel Gavrilă din București, compozitor şi dirijor, vicepreşedintele UCMR–ADA, Asociaţia pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor. Membrii juriului vor fi: Paul Baidan, prof. univ. dr. în muzică din Pitești, Vali Ilyeș, organizator de evenimente, Vasile Emil Repede, profesor de muzică și Ruxandra Cristina Grigore, câstigătoarea trofeului ediției precedente.

Nu vor lipsi nici concertele, Gino & Tokyo vor susține recitaluri în prima seară de festival, urmând ca în a doua seară să electrizeze publicul Paul Ciuci COMPACT.

PREMIILE concursului constau în TROFEU: microfon vocal digital fără fir + plachetă, respectiv locurile I, II, III și mențiune: 4 microfoane vocale pe fir + diplome.

PROGRAM:

Joi,23 septembrie, ora 19:00, Piața Cetății
Concurs naţional de muzică pop pentru tineri şi studenţi
Recital Gino & Tokyo

Vineri, 24 septembrie, ora 19:00, Piața Cetății
Gala Laureaților
Concert Paul Ciuci COMPACT

Prezintă: Andreea Bogdan & MC KOTTO

Evenimentul se desfășoară cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire și răspândire a virusului SARS-COV-2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în spațiul de desfășurare a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button