Cultură

Sâmbătă: Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită la premiera spectacolului „Viață de chibrit”

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită la premiera spectacolului „Viață de chibrit”, sâmbătă, 18 septembrie 2021, de la orele 12:00, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia.

Dintr-un simplu chibrit – iată un univers creat. Și chibritul a prins viață în mâinile creatorului, precum a făcut Dumnezeul nostru cu noi. Omul de chibrit parcurge același destin cu cel al omului și se confruntă cu aceleași probleme.

Trăiește, iubește, își întemeiază o familie, muncește, se bucură, se plimbă, face cumpărături, se-mbolnăvește…
Sensibilitate, emoție, umor și joacă – toate le veți descoperi în povestea care se va derula în fața ochilor, însoțite de imagini spectaculoase și de o muzică atent aleasă, pentru a compune acest univers, atât de special, creat de Radu Dinulescu, inspirat de lumea văzută prin obiectivul fotografic al lui Marius Petrescu.

„Viață de chibrit” este un proiect câștigat la AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), inițiat de Asociația Thespis din Arad și derulat în parteneriat cu Teatrul de Păpuși „Prichindel”.

Echipa care a creat întreg acest univers, construind personajele, obiectele, „scena” unde ele se prezintă, creând universul vizual și muzical care însoțesc povestea:

Producător – Asociația Thespis Arad
Producția artistică – Omanut
Partener – Teatrul de Păpuși „Prichindel”
Scenariul, regia și universul sonor – Radu Dinulescu
Scenografia – Marius Petrescu
Interpretare, mânuire, construcție păpuși și decor – Teodora Popa și Viorica Boda
Imagini – Armand Kleinberg-Richelet (Belgia)
Regia tehnică – Elena Madaras
Proiecție video – Ovidiu Tămășan
Lumini – Călin Popa
Sunet – Florin Andrea

„Viață de chibrit” este un spectacol non-verbal, care se adresează întregii familii.

Așadar, vă așteptăm la casieria teatrului, de luni până vineri, între orele 9:00 și 14:00, pentru achiziționarea biletelor. Puteți rezerva locurile telefonic, la 0372758351.
Prețul biletelor este :
adulți – 12 lei;
copii – 3 lei.

Vă informăm că purtarea măștii este obligatorie în sala de spectacol, conform normelor impuse pentru prevenirea infectării cu noul Coronavirus, excepție fac copiii cu vârsta sub 6 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Îți recomandăm și
Close
Back to top button