Evenimente

Lansare de carte de pescuit la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează joi, 25 august 2022, lansarea cărții „Hobby pescuitul la muscă ”, un volum de specialitate semnat de Vasile Borza, împătimit pescar și inventatorul unui nou nod esențial în pescuitul la muscă.

Lansarea cărții va avea loc în Grădina Biblioteci Județene „Lucian Blaga” Alba, începând cu ora 18:00 și va fi transmis live pe pagina de Facebook a instituției. Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului 3.17 Lansări și prezentări de carte și este de menționat faptul că aceasta este prima carte de specialitate în acest domeniu care se lansează la biblioteca județeană. Vor fi prezenți la lansarea de carte atât autorul cât și specialiști din domeniu iar la finalul întâlnirii va fi prezentată o expoziție cu obiecte necesare pescuitului la muscă și vor fi oferite gratuit celor prezenți cărți cu autograf din partea autorului. La eveniment sunt așteptați nu numai iubitorii pescuitului la muscă, ci toți ce iubesc sportul și mișcarea în aer liber.

Evenimentul cultural-sportiv este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.17 Lansări și prezentări de carte, al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button