Evenimente

Listă evenimente weekend-ul 25-27 martie în Alba Iulia și împrejurimi

Un nou weekend se apropie, iar în Alba Iulia și prin apropiere evenimentele la care poți lua parte în aceste zile nu sunt deloc puține. Un târg de grădinărit, petreceri prin localuri și cluburi, concerte live, drumeții prin natură/munte, trasee de via-ferrata, campanii de ecologizare și colectare de deșeuri, dar și un manifest de solidaritate cu poporul ucrainean sunt doar câteva dinte evenimentele care te așteaptă vineri, sâmbătă și duminică.

De vineri, de la 10:00 până duminică la 18:00, Târgul Grădinarului 2022 pe latura de vest a Cetății Alba Carolina.

Este un eveniment de promovare a produselor locale din domeniul grădinăritului. Va fi expusă o gamă largă de produse: semințe, bulbi, arbuști, pomi fructiferi și ornamentali, plante decorative, produse fitosanitare, mobilier și accesorii pentru grădini, unelte și echipamente pentru întreținerea grădinilor și a spațiilor verzi.

Vineri, de la 18:00, Green Party la Choice.

Fiecare sfârșit de săptămână trebuie să fie epic, astfel că Choice vă asigură muzică bună, preparate care mai de care și cocktail-uri pe măsură.

De vineri, de la 18:00, până duminică, la 16:00, Escapada de weekend organizată de Taberele Explorer în satul de vacanță Vârtop.

Echipa Explorers te așteaptă în escapade de weekend la munte. Excursiile sunt adresate atât celor mici, cât și celor mari, ele fiind pline de activități și voie bună. Ești așteptat/ă cu drag!

Vineri, de la 19:00, Vin la The Mood: seară italienească cu vinuri roșii, brânzeturi nobile și muzică bună la The Mood.

La The Mood continuă seria serilor cu bun gust. De data aceasta sunteți așteptați la o călătorie în Italia, prin simțuri și culoare, prin texturi bogate și savoare. Prosecco, vinuri roșii și brânzeturi nobile, acompaniate de muzică, toate de pe tărâmuri italienești.

Vineri și sâmbătă, de la 21:00, Nightshift Party&Hot Night în Irish Pub Erol.

Dacă e weekend, toate drumurile duc către Irish Pub Erol unde se petrece până în zorii zilei. Vineri, DJ Radu vine pregătit pentru a vă oferi o petrecere incendiară, marca Irish Pub Erol. Sâmbătă, seria petrecerilor continuă cu DJ Dragoș care vă va încânta cu selecția pieselor pentru toate gusturile.

Vineri, de la 22:00, Dj Moshu / 25 martie / Club Kalabria la Club Kalabria.

Te așteaptă o super seară alături de DJ Moshu, un DJ care a împărțit pupitrul cu Djuma Soundsystem, Seb (Pasha Egypt), Markus Homm, Monoroom, Philip Gonzales, Dave van N, Muzzaik, Belocca, Yvel& Tristan, Marco Briguglia, Rosario Internulllo, Livio, Vali Barbulescu, Adrian Eftimie, Dj Andi, Optick, Horace Dan D, Mihai V, Carlos, Jasc, Paul Damixie, și mulți alții.

De sâmbătă, de la 10:00 până duminică la 18:00, Peisaje De Vis – Via Ferrata In Cheile Turzii organizat de Transilvania Extreme Adventures.

Începe-ți primăvara cu multă mișcare și mult soare în weekend. Participă la prima tura de via-ferrata din 2022.

Sâmbătă, de la 20:00, Laura Orian & Friends la Pub 13.

Ne bucurăm din nou de vocea emblematică a Laurei Orian și de hituri mai vechi și mai noi, într-o interpretare de neuitat.

Sâmbătă, de la 22:00, Dj Tudor / Moving Elements / 26 martie / Club Kalabria la Club Kalabria.

Club Kalabria te așteaptă la un party cu cele mai în trend piese alături de Tudor Marciu de la Moving Elements.

Duminică, de la 09:00 la 17:00, Colectare Deșeuri Electrice în Sebeș organizată de RoEcollect.

Sebeș Reciclează! Se colectează deșeurile de echipamente electrice și electronice în Sebeș. Scapă de aparatele electrice vechi sau stricate și fă loc în casa ta pentru lucrurile cu adevărat importante.

Duminică, de la 10:00, Via Ferrata Cheile Turzii organizat de Clubul Montan Apuseni.

Vei învăța să folosești corect echipamentul specific, iar adrenalina e garantată. Deținem echipament propriu, certificat UIAA și ghizi montani autorizați. Circuitul se adresează persoanelor cu o condiție fizică bună, fără rău de înălțime sau care au mai parcurs trasee de via ferrata în prealabil.

Duminică, de la 10:00, Ecologizare de primăvară „Lupii Sigidavei Cugir MF” 2022 organizată de Lupii Sigidavei Cugir.

Pentru că le place și ne place să trăim într-un mediu curat și iubim natura cu toate frumusețile ei, Lupii Sigidavei Cugir MF s-au hotărât să inițieze o nouă acțiune de ecologizare în câteva din zonele Cugirului. Nu uita, schimbarea începe cu tine, prin lucruri mărunte precum acțiunile de genul acesta!

Duminică, de la 10:00, Poarta Zmeilor – O zi pe Valea Arieșului la Sălciua.

Poarta Zmeilor este destinația din acest weekend, aproape de Sălciua, un sat de unde pornesc numeroase trasee spre masivul Bedeleu și nu numai.

Dacă niciunul dintre aceste evenimente nu te-a convins, nu uita că încă mai este un strat suficient de zăpadă la munte și poți, oricând, să ieși la zăpadă, schi și snowboard la domeniile schiabile de prin apropiere: Șureanu, Voineasa, Arena Platoș, Păltiniș, Arieșeni, Buscat, Băișoara, Mărișel, Parâng sau Straja.

Articol realizat cu ajutorul prietenului nostru urban, Marius Rusu.

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vă recomandăm și

Back to top button