Ştiri Urbane

Oneup.ro, cel mai nou magazin online cu huse premium și accesorii pentru telefoanele Iphone X, 11 și 12

Dacă ești pasionat de gadgeturi și te numeri printre cei care țin pasul cu tot ce este nou în materie de accesorii pentru telefon, atunci acest articol îți este dedicat în totalitate.

O să încep prin a vă spune că husele de protecție sunt o necesitate în ultima perioadă datorită vulnerabilității sticlei sau a marginilor tot mai mari a telefoanelor de tip smartphone, dar și că husele au devenit o modă în adevăratul sens al cuvântului.

Avem o veste foarte bună pentru voi pentru că în seara aceasta, la ora 20:00 se va deschide un magazin online de unde îți poți achiziționa huse de o calitate superioară cu material texturat și catifelat în interiorul ei pentru a proteja spatele telefonului. Magazinul va include de asemenea și alte produse de conectică (încărcătoare, cabluri USB-C), renumitul MagSafe – încărcător wireless, folii de protecție și chiar și huse pentru AirPods.

Este vorba despre oneup.ro, care pune la dispoziție peste 20 de culori care mai de care mai interesante pentru telefonul tău Iphone.

Având în vedere faptul că producătorii de telefoane mobile sunt tot mai competitivi și au lansat variante tot mai atractive a telefoanelor, husele de protecție trebuie să fie la înălțime pentru ca un smartphone să arate impecabil, chiar și „îmbrăcat„. Oneup.ro, cel mai nou magazin online de profil din țară își propune să țină pasul cu noile variante de smartphone ce se lansează constant și va încerca să surprindă plăcut viitori vizitatori.

Husele One Up sunt ideale pentru a oferi telefonului dumneavoastră protecția necesară împotriva uzurii, zgârieturilor, prafului sau chiar a șocurilor, deoarece ele sunt realizate din silicon ultraslim, previne alunecarea accidentală a telefonului, este flexibilă și rezistentă în timp.

Gabriela Stoia – manager One Up Mobile

Câteva detalii despre husele One Up:

Husa se mulează perfect pe telefon pentru a-i conferi o protecție foarte bună fără a vă incomoda în utilizarea acestuia, iar căptușeala interioară din microfibră, oferă protecție în plus. Atât la interior, cât și la exterior, veți descoperi un finisaj moale și mătăsos la atingere.

Caracteristici:

– încărcare wireless și cu husa montată;
– acces la toți conectorii dispozitivului și totodată protejați;
– interior din microfibră pentru protejarea suprafeței telefonului;
– rezistent împotriva eroziunii;
– nu lasă urme la demontare;
– butoane acoperite.

Astfel că, pentru moda acestui an nu este nevoie să cheltuiți excesiv, îndemnul fiind mai mult de a miza pe funcționalitate complexă și pe design simplist. Astfel de soluții găsiți pe oneup.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button