Evenimente

Singurătatea în doi, tema de mâine a atelierului de Biblioterapie al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Marți, 26 iulie 2022, de la ora 17.00, psihoterapeutul Cosmin Bara și bibliotecara Luiza Pop vă dau din nou întâlnire la Biblioterapia, atelier de psihologie practică organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Dezbaterea pe tema Singurătatea în doi, care va avea loc în Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a instituției.

Vom vorbi despre relații, despre procesele psihice care au loc atunci când, după o poveste plină de magie, ne trezim singuri, însă în aceeași casă cu persoana pe care am iubit-o.

Vom vorbi despre mintea conștientă și programele incoștiente, cum le folosim pentru a gestiona relațiile, despre comportamentele care ne amenință relația, de unde vin ele, care sunt soluțiile pentru a construi relații sănătoase bazate pe iubire și respect.

transmit organizatorii

Proiectul cultural 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, prin intermediul atelierelor de psihologie practică fiind promovate și cărți specifice din colecțiile bibliotecii.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button