Ştiri Urbane

Star Transmission și Star Assembly te invită la #Summer Experience

După cum știm și noi, trecerea de la mediul academic la job poate fi una destul de stresantă. Astfel, programele de tip internship vin în ajutorul studenților tocmai cu oportunitatea de a dobândi experiență valoroasă încă din timpul studiilor.  

Echipa noastră este mereu în căutare de noi talente, cu spirit de inițiativă, dorință de a ieși din zona de confort și de a învăța lucruri noi alături de colegii din Star Transmission și Star Assembly!

Summer Experience – the place to be pe durata verii!

Dragă student, nimic nu e prea mult atunci când vorbim de visurile tale. Viitorul tău poate fi unul strălucit lângă noi! Alătură-te programului nostru #SummerExperience și pătrunde în lumea Mercedes-Benz, acolo unde inovația se întâlnește cu excelența!

Stagiul nostru de vară este modalitatea perfectă prin care îți pui cunoștințele teoretice în practică. Poți opta pentru programul Summer Experience în toate departamentele, de la cele tehnice (producție, mentenanță, administrare imobile, planificare, managementul calității, optimizarea proceselor de lucru, IT, mediu, sănătate și securitate în muncă) la cele non-tehnice (resurse umane, comunicare, financiar, achiziții, logistică și juridic).

Aici, vei fi atent îndrumat și susținut de către un mentor. Vei învăța să contribui la rezolvarea sarcinilor zilnice și vei susține performanța echipei împreună cu colegii și liderii tăi. Vei dobândi cunoștințe de specialitate, abilități și competențe ce te vor ajuta să te adaptezi la o piață a muncii în continuă schimbare. Totodată, vei avea oportunitatea de a lucra într-o echipă internațională, cu aplicații moderne și tehnologii de ultimă generație, contribuind la fabricarea unor produse tehnice complexe. 

În funcție de tipul de stagiu pentru care optezi, te vei alătura programului #SummerExperience în perioada 1 iulie-30 septembrie sau #WorkingStudent,în cadrul căruia colaborarea poate dura până la 36 de luni.

Cum vom colabora:

  • Vei face job shadowing și on-the-job training alături de specialiștii noștri;
  • Vei realiza task-uri cu rol de sprijin al echipei în cadrul căreia te vei integra;
  • Vei primi un proiect pe care îl vei realiza sub îndrumarea unui tutore și prezenta la finalul programului.

Beneficii:

  • Salariu, tichete de masă și zile de concediu;
  • Acces la platforme de învățare, Bookster, precum și reduceri la partenerii companiei prin programul Star Avantaj;
  • Posibilitatea de a primi bursă în funcție de performanță;
  • Posibilitatea de a continua colaborarea în cadrul programului #WorkingStudent, iar ulterior de a fi angajat.

Ce zici? Cum ți se pare?

Înscrie-te până pe 1 mai 2024 și hai să devenim colegi! Abia așteptăm să te cunoaștem!

Aplică mai jos pentru oportunitatea care ți se potrivește:

  • Tehnic: Cugir ,  Sebeș
  • Non-tehnic: Cugir , Sebeș .

Shine brighter than the stars!

#LearningIsCool #GrowWithSTC #GrowWithSTA #SummerExperience2024

Despre Star Transmission și Star Assembly

Unitățile de producție de la Sebeș și Cugir din România sunt filiale deținute integral de Mercedes-Benz AG. La Sebeș sunt asamblate cutii de viteză automate pentru Mercedes-Benz încă din 2013. Fabrica-soră din Cugir găzduiește producția de diverse componente pentru motoare, cutii de viteză și sisteme de direcție, precum și un centru tehnologic, de exemplu pentru producția de prototipuri. Din 2025, la Sebeș va demara producția unităților de propulsie electrică pentru noile modele EQ complet electrice.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button