Evenimente

The Fortress Festival, festivalul care face Cetatea Să Vibreze. Sâmbătă, 22 iunie, la Palatul Principilor Transilvaniei

Prima ediție a Festivalului de Muzică Electronică The Fortress Alba Iulia” va avea loc în acest weekend

Festivalul de Muzică Electronică The Fortress Alba Iulia își deschide porțile cu un eveniment de excepție, având în deschiderea oficială orchestra AIBD – Alba Iulia Brass and Drums alături de îndrăgita artistă Laura Orian. Acest eveniment unic, aflat la prima ediție  va avea loc pe 22 iunie 2024, în incinta Palatului Principilor Transilvaniei, oferind o experiență de neuitat pentru toți iubitorii de muzică electronică.

AIBD – Alba Iulia Brass and Drums, cunoscută pentru spectacolele sale inedite și pasiunea pentru muzică a membrilor săi, va aduce un mix inedit de muzică clasică și electronică, iar alături de Laura Orian vor pregăti publicul pentru festivalul plin de energie și ritmuri vibrante. Repertoriul și energia acestora vor da tonul perfect pentru ceea ce promite a fi un festival extraordinar.

Ionut Andrei, născut și crescut în Transilvania, obișnuiește să transporte ascultătorul pe un tărâm al bunăstării interioare prin seturile lui. Cu un amestec de minimal techno și break beat ne va încânta cu o atmosferă de party underground.

DJ VladOne este plin de pasiune pentru muzică, ridică atmosfera la un nivel înalt în cluburile și scenele festivalurilor din Cluj Napoca, îmbinând ritmuri afro, deep house și techo, oferind experiențe sonore de neuitat.

Transient Echo:”Muzicii îi șade bine să fie hipnotică, neaglomerată și deep. Vino și pierde-te în sunetele noastre.  Oferă-ți șansa să te lași surprins/ă și hai!”

DJ Darius are o vastă experiență în genul techno și cu energia sa ne va aduce la zi cu muzica underground care se ascultă în marile orașe precum Berlin, Rotterdam și altele.

Dj Ardelean este o figură cunoscută pe scena muzicii electronice, renumit pentru performanțele sale energice și stilul unic. Are un număr semnificativ de urmăritori, cu o prezență puternică pe platforme precum SoundCloud, unde își împărtășește mixurile și seturile live. DJ Alex concertează frecvent la evenimente și festivaluri muzicale majore, inclusiv în locații internaționale. Cariera sa include numeroase spectacole live și un repertoriu divers, făcându-l un DJ versatil și dinamic, care continuă să captiveze publicul din întreaga lume.

DJ Florin Popovici este din Alba Iulia și este cunoscut în zona muzicii electronice, cu activitate notabilă la diverse evenimente de gen.

Programul festivalului:

  • AIBD & Laura Orian
  • DJ VladOne
  • DJ Ardelean
  • DJ Darius
  • Ionuț Andrei
  • DJ Florin Popovici
  • Transient Echo

Festivalul de Muzică Electronică The Fortress Alba Iulia este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Alba Iulia aducând pe scenă artiști de renume și DJ-i de top. Participanții vor avea ocazia să se bucure de spectacole impresionante, să descopere noi talente și să trăiască momente memorabile într-un cadru istoric deosebit.

Organizatorii festivalului sunt Emma Art SRL în parteneriat cu Centrul Cultural Palatul Principilor Alba Iulia. Scopul festivalului este promovarea DJ-ilor pasionați și promovarea muzicii electronice.

Intrarea este gratuită începând cu ora 18.00 și sunt așteptați toți cei care vor să se distreze și să danseze pe vibe-urile din marile cluburi.

Festivalul nu putea exista fără sprijinul inimos al Crema Residence, Crema Bar Restaurant, Derby Aparthotel, Vila Elisabeta, ADR Centru, Trupa Skepsis, organizat de EmmaArt în colaborare cu Centrul Cultural Palatul Principilor din Alba Iulia.

Parteneri media: www.albastiri.ro, www.urbeamea.ro, www.foxcreative.ro, www.valimedia.ro

Mai multe informații despre programul festivalului găsiți pe rețelele de socializare:

https://www.facebook.com/profile.php?id=61560625770512

https://www.instagram.com/fortress_alba_iulia

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button