bucătar
-
Interviuri
(INTERVIU) Flaviu Tothăzan – chef la Pub 13 „Nu îmi plac lucrurile simple și mereu caut să îmi depășesc limitele.”
Are 29 de ani, este din Alba Iulia, iar din copilărie a fost influențat de tatăl său, bucătar la rândul lui. Spune că pentru el pasiunea pentru domeniul gastronomiei se…
Vezi articol -
Ştiri Urbane
FOTO-VIDEO: „Vert de Toma”, parfumul comestibil unic în România, lansat de un bucătar din Alba Iulia, la ”Alba Carolina Food Fest” 2017
Chef Cosmin Toma din Alba Iulia a creat un parfum comestibil, folosit pentru mâncărurile dulci, dar și pentru corp şi l-a lansat joi, în cadrul Festivalului Alba Carolina Food Fest…
Vezi articol -
Interviuri
(INTERVIU) Chef Toma Ioan Cosmin: „Multe preparate m-au inspirat din melodiile multor cântăreţi de seamă…”
Cochetează cu bucătăria de la vârsta de 19 ani, instruieşte bucătari, îmbină mâncarea cu muzica, a creat primul „Parfum comestibil”, care a devenit un brand şi cum toate acestea nu…
Vezi articol