Editorial

Toți cei din Urbea Mea, ieri, astăzi, mâine

Decembrie a început întotdeauna cu o zi de referință pentru istoria României, care va fi mereu legată de Alba Iulia… 1 Decembrie nu e doar Ziua Națională a României, e și ziua care a proiectat străvechiul nostru oraș în prim planul istoriei naționale ca pe o Capitală de suflet a tuturor românilor, ca un loc încărcat de amintiri de neuitat ale unei clipe unice și magice: Unirea de la 1 Decembrie 1918!

De aceea Alba Iulia poartă cu mândrie un nume de suflet, pe care i l-au dat nu doar realizările sale, ci și istoria sa bimilenară … este vorba de Cealaltă Capitală, un loc spre care se îndreaptă gândurile tuturor celor care simt românește, acum la final de an!

Și nu doar clădirile, mai vechi sau mai noi, poartă cu ele istoria scrisă pe aceste plaiuri transilvane, ci și locuitorii Cetății se simt speciali, atunci când pare că pașii lor coboară direct din istorie, împreună cu cei ai marilor oameni de stat, ai țăranilor, preoților, învățătorilor, soldaților și tuturor celor care au contribuit la facerea Marii Uniri.

Să ne aducem aminte mereu, cu mândrie și recunoștință, de aceste clipe și asta să însemne pentru toți cei din Urbea noastră, un angajament special, de suflet, ca să păstrăm și să ducem mai departe, peste ani, numele transformat în renume și devenit un ideal: Alba Iulia, Cealaltă Capitală, Urbea Mea!!!

În luna lui Decembrie, redacția Urbea Mea urează tuturor prietenilor, cititorilor și clienților un călduros La mulți ani și Sărbători Fericite alături de cei dragi!

Gânduri oferite de Bogdan Păunescu, Director Revista Urbea Mea.

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button