Interviuri

La doar 22 de ani, albaiulianca Alexandra Anderco are o afacere „laser”, demarată cu fonduri europene, nerambursabile!

Vă așteaptă la Bloom Skin începând cu 2 octombrie, să vă lase fără păr, definitiv! Fără cel nedorit, desigur!

Ce mai poți face în ziua de azi cu o finanțare europeană? Să te epilezi definitiv! Pe tine și pe tot neamul tău, ba chiar și pe alți doritori, contra cost și cu profit!

Asta și aproape orice altceva, cu condiția să „îți fugă mintea” și să ai puțin sprijin, de obicei din partea familiei, pentru că școala românească încă ne vrea angajați și ne pregătește temeinic pentru această postură. 

Astăzi ne lăudăm cu Alexandra Anderco, o albaiuliancă de 22 de ani, care a pornit pe calea antreprenoriatului anul trecut, a aplicat în cadrul unui proiect cu finanțare europeană nerambursabilă, și iată că, nu de multă vreme, a reușit să-și deschidă propria afacere, un salon de îngrijire corporală: Bloom Skin, unde poți scăpa de părul nedorit, prin epilare definitivă.

Bloom Skin

Să vă mai spun că, în paralel, este antrenor personal de fitness? Are chiar și aparat Xbody la salon, de care bineînțeles pot beneficia clienții ei. Că arată într-un mare fel și știe cum să-i facă și pe alții să ajungă în cea mai bună formă posibilă? Dați un ochi aici: https://www.instagram.com/anderco_ale_24/!

Fata merge și la facultate, este studentă în anul 2, învață Marketing, la Alba Iulia. Are în plan și un master în psihologie, vrea să învețe mai multe și pe partea de nutriție, iar eu nu am nicio emoție, știu că va reuși să le ducă pe toate. Entuziasmul ei, încrederea în sine și orientarea către succes, prin muncă, studiu și aprofundarea domeniilor de interes m-au scos și pe mine din starea ciobănașului din Miorița, resemnat, în zilele noastre, cum că n-o să aibă cine-i plăti pensia.

Alexandra Anderco trebuie să fie un exemplu de atitudine nu doar pentru cei din generația ei, cât pentru noi, ceilalți, părinții, bunicii, unchii, tutorii legali ai cuiva care urmează să-și pună întrebarea: „Eu ce fac când termin școala?”. Nu toate poveștile cu final socio-economic fericit intră în șablonul restrâns: liceu-facultate-angajat!

Mai jos, câteva informații obținute de la tânăra antreprenoare, într-un mini-interviu:

Urbea Mea: Ai trecut de la stadiul de absolventă de liceu la cel de studentă, apoi la șomeră, antreprenoare și, în paralel, din nou la cel de studentă, în mai puțin de 2 ani. Cum a fost parcursul acesta?

Alexandra Anderco: Am absolvit cursurile liceale la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, după care m-am înscris la Kinetoterapie, la Cluj-Napoca. M-am lămurit repede că nu este ceea ce îmi doresc, așa că am renunțat și m-am întors acasă, tânără șomeră. Aici a intervenit tata, care m-a întrebat ce vreau să fac până la următoarea serie de admiteri la facultate. Am început să prospectăm împreună cam ce mi s-ar potrivi, ce oportunități am în noua calitate, și așa am ajuns, cu sprijinul lui, să aplic pentru o finanțare europeană, prin Programul Operațional Capital Uman, în cadrul proiectului  „ASTRA-Asistență pentru Șomeri Tineri prin Reconversie și Antreprenoriat”.

Am ales domeniul înfrumusețării corporale cumva natural, fiind din adolescență preocupată de menținerea unui trup frumos și sănătos, o condiție importantă a stării psihice de bine. Așa a apărut Bloom the Skin, un studio de epilare permanentă pe care l-am deschis recent, și unde am posibilitatea să mă bucur, alături de clientele și clienții mei, de una dintre cele mai performante aparaturi prezente pe piață la această dată: ALTESSE – Nanolaser trilogy – Triplu laser.

La 21 de ani aveam, practic, premisele unei afaceri proprii, care m-a entuziasmat și de care urma să am singură grijă. Prin urmare, am hotărât să încep o altă facultate, una care să mă ajute să o cresc, așa că am ales să învăț Marketing, la Alba Iulia.

Urbea Mea: Revenind la obiectul de activitate, cât de definitivă este epilarea definitivă și cât durează să o obținem?

Alexandra Anderco: Dacă nu intervin schimbări hormonale majore, rezultatele unei proceduri complete de epilare cu laser durează circa 5 ani. Ulterior, creșterea părului va fi semnificativ mai redusă, ceea ce va conduce la rezultate mult mai rapide în eventualitatea repetării procedurii.

În ceea ce privește durata procedurii de epilare definitivă cu laser, aceasta poate ajunge la puțin peste 12 luni. Evident, „garanția” de 5 ani de eficiență a procedurii începe la încheierea ultimei ședințe. În funcție de zona unde dorim să acționam și de firul de păr, numărul de ședințe necesare pentru a epila definitiv părul nedorit poate varia. Astfel, pentru părul blond sunt necesare circa 10-11 ședințe, pentru cel brunet, 9-10.

Urbea Mea: Ce presupune, în definitiv, epilarea cu laser și dacă există vreun risc pentru client?

Alexandra Anderco: În timpul ședințelor de epilare definitivă, căldura difuzată de laser în firul de păr ucide folicul, ceea ce asigură că niciun alt fir de par nu va mai crește din foliculii lezați.

La Bloom Skin folosim aparatura numită Altesse – Nanolaser trilogy – triplu laser, care nu doar că distruge rădăcinile tuturor tipurilor de păr, dar care reduce la 0 eroarea umană. În funcție de particularitățile fiecărui client, de zona pe care urmează să o epilăm, firul de păr etc., aparatul este programat în așa fel încât să funcționeze la intensitatea potrivită pentru un exact număr de minute, astfel încât și dacă ar rămâne în contact cu pielea peste timpul programat, el se oprește automat. Spre deosebire de tehnologia IPL, în cazul tratamentului cu laser nu există niciun risc de ardere. Toate cele 3 lungimi de undă acționează simultan, cuprinzând toate tipurile de fire de păr, în toate fazele de creștere ale acestora, asigurând un rezultat rapid și eficient al terapiei.

Urbea Mea: Cât durează o ședință de epilare cu laser și dacă există contraindicații pentru vreo categorie de persoane?

Alexandra Anderco: Timpul de tratament per ședință diferă în funcție de zonele de pe corp, așadar poate fi mai scurt sau mai lung. Cu cât părul este mai des, cu atât se mărește și durata procesului. Pentru zonele mici, o ședință poate dura între 5 și 10 minute. Pentru zonele mari durata medie este undeva la una sau două ore. Important de menționat că durata între ședințe poate ajunge și la 3 luni, pentru că intervenția cu aparatul laser este inutilă atâta timp cât firul de păr nu se află în faza anagenă de creștere, adică în perioada de dezvoltare rapidă. Atunci melanina este 100% în rădăcina firului de păr. Mai este egală și cu durata de creștere a firului de păr. De exemplu, pe scalp părul poate sta în faza anagenă 3 ani (dacă ai un păr sănatos, crește până la 150 cm) pe când în zona axilei, faza anagenă durează 3 săptămâni, adică îi ia 3 săptămâni până când atinge punctul maxim de creștere. Prin urmare, în prima ședință vom avea cele mai spectaculoase rezultate, pentru că noi venim cu 100 de fire la axilă, de exemplu, dar nu toate firele sunt în faza anagenă, doar 25%, și atunci pe acestea 25% le putem extrage. La a doua ședință, din restul de 75 de fire, scăpăm de 25% și tot așa.

În ceea ce privește epilarea cu laser, nu există contraindicații pentru vreo categorie de persoane, totuși este recomandată evitarea programării ședințelor în perioada de menstruație, precum și în sarcină. De menționat că, în cazul clientelor care iau medicamente contraceptive, rezultatele sunt mai puțin spectaculoase, în același interval de timp, decât în cazul celor care nu folosesc această metodă contraceptivă.

Și pentru că anticipez întrebarea legată de durere, răspunsul este că NU doare aproape deloc, incomparabil mai puțin decât epilarea cu epilatorul, ori cu ceară, iar eventualul disconfort durează infinit mai puțin decât în cazul oricărei alte variante de îndepărtare a părului nedorit.

Urbea Mea: Cât costă să scapi, vreme de 5 ani, de părul nedorit, dacă alegem Bloom Skin?

Alexandra Anderco: Încă de când am aplicat pentru acest proiect, am dorit să ofer servicii accesibile inclusiv studenților, prin urmare, prețul unei ședințe variază între 40 și 130 de lei, în funcție de zona abordată, iar pentru întreg corpul, o ședință costă 630 de lei. Acestea sunt prețuri promoționale, de deschidere, dacă vreți, pe care le voi menține până la sfârșitul acestui an. Mai mult, pentru clienții care vor începe seria de ședințe necesare obținerii unei epilări permanente până în data de 1 noiembrie a acestui an, le vom garanta aceleași tarife și pentru ședințele următoare, până la încheierea seriei!

În concluzie, dacă v-ați săturat să vă încâlciți în părul partenerului, altul decât cel de pe cap, dacă vreți o piele ca de bebeluș, all over the body, și care să rămână așa 5 ani, mergeți, dragilor, la epilat cu laser!

Pentru tarife și programări vă invităm pe site-ul Bloom Skin, la adresa www.bloomskin.ro, iar pentru pătrățele, dat jos kilogramele în plus, obținut un posterior remarcabil și alte dorințe care se împlinesc numai la sală, și nu în cea de mese, puteți apela tot la Alexandra Anderco, pe care o găsiți pe facebook și instagram, după cum urmează: https://www.facebook.com/alexandra.anderco, https://www.instagram.com/anderco_ale_24/

Entitate înființată în cadrul proiectului cu titlul ,,ASTRA-Asistență pentru Șomeri Tineri prin Reconversie și Antreprenoriat”
Contract: POCU/991/1/3/153069” – „Contract de subvenție nr 205 din data de 14.10.2022”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button